19 Haziran 2012 Salı

NOTD: Essence-Make It Golden

Merhabalar! Bugünkü ojemiz Essence'in Make It Golden'ı. Işıl ışıl pulları ve simleriyle hakikaten sürüldüğü yeri altın yapıyor. Tek başına kullanması anlamsız, uyumlu olabileceği bir renkle birlikte kullanılması gerek. Aslında kırmızı ve siyahla daha güzel olurdu ancak dün zaten tırnaklarımda olan neon sarının üzerine süresim geldi. İşte fotolar:

***

Hello ladies! Today I'm gonna show you Essence-Make It Golden. It fits its own name and really makes nails golden. I don't think it's a good idea to wear it alone and it should be used with a base colour which can be a companion. It would be better if I wear red or black as base, but I already have neon yellow on my nails, so I have applied over it. Let's take a look at photos:



 CG Yellow Polka Dot Bikini üzerine tek kat uyguladım. // I have applied only one coat over CG Yellow Polka Dot Bikini.

 İçersinde büyük ve küçük altıgen pullarla minicik simler var. Cilası şeffaf. // It has big and small hexagonal glitters and little tiny glitters, as well. The polish is clear.

Ee beğendiniz mi bu altın ışıltıları? :)
So, do you like it? :)

8 yorum:

  1. çok güzelmiş.. ben süremedim daha nemimkini yaa..:-((

    YanıtlaSil
  2. Mint oje üstüne nefis duruyor... bir de bugün mission beauty pudra renginin üstüne, yalnızca tırnak uçlarına sürmüştü! Muhteşemdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah henuz denemedigim o kadar cok oje var ki:/ sira basa donerse elbet her sekilde denenecek o oje! ^^

      Sil
  3. bu ojeyi ben de aldım ve inanılmaz memnunum diyebilirim hatta belki ilerde gelmez kalmaz diye stok yapmayı bile düşündüm :)
    ben de beklerim, sevgiler..
    http://rosaygrismoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pullu ojeler müthiş oluyor gerçekten :)) Ama uzun süre kalır bu oje bence :)

      Sil