30 Aralık 2011 Cuma

Yılbaşı Nail Art'ları

Eveet yine bir nail art postuyla karşınızdayım. Arkadaşlarım yılbaşı partilerine benim tasarımım tırnaklarla gitmek istediler ve ben de tabi ki seve seve kabul ettim. Yaparken oldukça zevk aldığım bir şey bu. İnce ince işlemek, sonrasında beğenilmesi ve çevreden gelen övgüler insana iyi hissettiriyor:) Ancak oldukça da uzun ve yorucu. Üstteki fotoğraflarda görünen tırnakları 2.5 saatte, alttakileri 1 saatte yaptım yaklaşık. Şimdi biraz da fotoğraflarla anlatayım:


Tabanda 2 kat Alix Avien 121 numara var. Gri simler bildiğimiz kırtasiye simi. Geniş uçlu fırçayla döktüm onları. Kar tanelerini Golden Rose 04 numarayla çizdim.


Penguenin (Aslında adı Penguş benim için) gövdesinin siyahı Gabrini Nail Art 12 numara, beyazı yine Golden Rose 04 numara. Şapkası Pastel 307. Gagasını da Gabrini Nail Art 9 numarayla yaptım. Baston şekerin beyazı aynı Golden Rose. Kırmızı çizgileri ise Golden Rose Nail Art 117 numara.


Çorabımızın yeşili de aynı Pastel 307. Geyiğin kafası Golden Rose 119 numara. Boynuzları için Flormar 413 ile Gabrini Nail Art 4 numarayı karıştırdım. Burnumuz da yine Golden Rose Nail Art 117 numara. Tüm beyaz ve siyahlar öncekilerle aynı ojeler:)


Bu da "sade olsun sade" diyen arkadaşım için :) Tabanda 3 kat Flormar Supermatte M115 var. Uçlarına da Flormar Miracle U19'la french yaptım. Fiyonklar da yine Golden Rose 04 numarayla.



İki tasarımda da en üstte iki kat top coat var. Uzun süre dayansın ama değil mi?:) Umarım sizler de beğenmişsinizdir.

4 yorum:

  1. bu tırnak suslemelere bakarken diyorum ki eeey kozmetikdeneyimleri sahibesi oje sürmezsin arada sürsen düz ojeyi zor becerirsin Allah nasıl yetenekler yaratmış sen bırak oje senin harcın değil :) kötü hissettiriyosunuz bana ;)
    şaka bir yana çok tatlılar minik minik nasıl uğrasmışsınız

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim:) çok seviyorum uğraşmayı işte. Uzun sürüyor ama çok zevkli. Beğenmenize çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık harika olmuşlar! Özellikle geyik & penguene bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sagol:)) herkes bayildi onlara ben de dahil olmak uzere. Ve iki haftanin sonunda artik cikardi arkadasim:D ama pengu duruyo hala kiyamadik ona:D

      Sil