16 Mayıs 2012 Çarşamba

Karanlıkta Parlayan Oje: China Glaze Ghoulish Glow

Evvet işte karşınızda ağızları sulandıran bir oje! Halloween 2011 koleksiyonundan, karanlıkta parlayan, fosforlu Ghoulish Glow! Hani küçükken tavanlarımıza astığımız yıldızlar vardı ya gece parlayan, işte bu oje de aynı öyle. Yakından bakınca zaten içerisinde küçücük fosforlu parçalar var. Karanlıkta insanlara "Böö!" demek için biçilmiş kaftan. Facebook'ta DBMS Kozmetik sayfasında görür görmez "ben de ben de!" diye çığlık atıp, Derya Ablacığımın ofisine koşup aldığım harikulade bir top coat. Ancak fotoğraf makinemin ayarlarını düzeltemediğim için çok net fotoğraflar alamadım.

Tırnağımda iki kalın kat var. Hem de epeyce kalın. İnternette baktığım fotoğraflar çok daha belirgindi. Sorun ya benim makinede, ya da onlar çok daha fazla kat sürmüştü :D

Şişe karanlıkta böyle parıl parıl parlıyor. 


Bu da tırnaklarımdaki tek kat uygulanmış hali. O fosforlu parçaları ve sebep olduğu mat sarımsı rengi hafifçe fark edebiliyorsunuz. Ayrıca beyaz üzerinde de denemek lazım, belki daha iyi parlar o zaman.

Yakından daha da belli top coat. Şu an sol elimde Ghoulish Glow var, sağdaysa sadece Pool Party ve aradaki fark bariz ortada. Sol elim Shoking Pink'e döndü resmen.

Siz denediniz mi? Ne dersiniz, eğlenceli değil mi? :)

3 yorum:

  1. Evet şahane olmuş canım makinedeki netliği ayarlamak lazım bir daha denersin canım benim güle güle kullan, tekrar gel ofise :)

    YanıtlaSil
  2. bu ojeleri nereden bulabiliriz?

    YanıtlaSil