24 Mayıs 2012 Perşembe

Pastel'den Parfümlü Ojeler!

Evet yaz geldi! Sonunda! Haliyle yaza özel koleksiyonlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Ancak benim için en heyecan verici olanı Pastel'den geldi. Parfümlü ojeler! Tırnaklar missss gibi koksun diye! Bugün İstiklal'i, Gratis'leri talan ettim ama hiç bir yerde henüz yoktu. Ya daha gelmemiş ya da duymamışlar bile. İnsanlara "Pastel'in parfümlü ojeleri geldi mi?" diye sorduğumda bazılarının suratlarındaki ifadeyi görmeniz lazımdı. Aynen şu şekildeydi:


Ehe, evet, baya aradıktan sonra Kadıköy'de bulabildim.Tüm renklerinden aldım. Tanesi 2 Liraydı. Buyrunuz:

 Soldan sağa hindistan cevizli, naneli, ananaslı, portakallı, greyfurtlu, çikolata-kahveli ve tarçınlı. Tarçınlımız top coat aslında oje değil. 

 Ve en büyük şok! Şişenin ufaklığına bakar mısınız? Görünce küçük dilimi yutacaktım. Kaç ml olduğu yazmıyor üzerinde ama "oldukça ufak". 

 Normal Pastel ojesinin üçte biri muhtemelen. Gerçi parfümlü olduğu için bir süre sonra özelliğini mi kaybeder de o yüzden mi ufak yaptılar bilemedim ki.

 Turuncumuz portakallı. Kremsi, opak tatlı bir turuncu.

Avuç içine sığıyor ama! Tatlı sevimli portakal. Bu renk denediklerim arasında. Kokusu aslında portakallı bulaşık deterjanı gibi :D

 Sarımız da pastel, açık aydınlık, kremsi yapıda opak bir oje.

 Ananası da denedim ve denediklerimden en başarılı kokuya sahip olanı. Ananas yer gibi!

 Greyfurtumuz da tatlı bir pembe, kremsi, opak.


 Hindistan cevizi de kırık beyaz, opak, kremsi. 

 Aslında bu kokusunu en merak ettiğim ama denemedim henüz :D

 Ve sezonun moda rengi mint yeşiline, nane kokusu olmayacaktı da ne olacaktı? İçinde altın rengi minik simler var. Yalnız kokusu diğer denediklerim kadar bariz belli değil.

 Mint yeşiline mint kokusu <3

 Çikolata kahvemiz de yine adına münhasır rengiyle karşımızda. İçinde minik gümüş simler var.

 Tırnaklarda bu ojeyle bir mocha içerken düşlesenize kendinizi. Mmm, her yandan çikolatalı kahve kokusu...

 Ve tarçınlı top coat'umuz. İnce inci beyazı renginin içinde minik altın rengi flakies. 

Aslında tarçın kokusundan hiç hoşlanmam. Ama seri öksüz mü kalacaktı, kanadı kırık mı olaydı? Hem de top coat sonuç olarak. Almazsam olmaz!

Ancak üç dört el yıkama sonrası kokular gitti :( Neyse buna da şükür!

Çok güzel ve farklı bir seri olmamış mı? Denediniz mi? Bence çok harika bir fikirdi. Pastel'e tebrikler, Türkiye'ye de parfümlü ojeleri taşıdığı için!

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben buket parfumeriden aldim. Rihtimda caminin altinda, avea bayisinin hemen karsisinda. Bambi cafenin oldugu sokakta.

      Sil
  2. Ben Kadıköy'e henüz gidemedim ama watsonsta gördüm dun. 2.5 liraydi. Almadim tabii ki. Zaten bit kadar bı şişesi var. 2 lira veya daha dusuk fiyata bulursam hemen hindistan cevizi, ananas ve kahve alicam

    YanıtlaSil
  3. boyut olarak bence ideal büyük olanları zaten hiçbir zaman dibine kadar kullanılmıyor moda çabuk değiştiği için yeni renkler çıkıyor ve sürekli yenilerini alıyoruz bu nedenle ideal. renklerine ve kokularına bittim. gratiste görme şansım oldu viaportta. en kısa zamanda mint,chocolate ve coconut alacağım kesinlikle :)

    YanıtlaSil