21 Ağustos 2012 Salı

Bayram Manikürü :D

Canlarım ciğerlerim, bayramınız kutlu olsun! Hepiniz bol şekerli çukulatlı bayramlar geçiriyorsunuzdur inşallah! Bugün sizlere bayram evveli yaptığım ancak o koşuşturmada bir türlü gösteremediğim manikürü göstereceğim. Yine az vaktim var, birazdan dışarı çıkacağız o nedenle hızlısından gösteriyorum :)

Tüm tırnaklarıma öncelikle iki kat Flormar 449 sürdüm. 2012 Bahar&Yaz koleksiyonundan. Zaten çok başarılı bir koleksiyon, bu ojesi de harika. Rengi, yapısı, sürümü şahane.

Şimdi baş parmağıma neler yaptım ona bakacağız :D Uzay görüntüsü yapmak istedim o nedenle de epey uğraştım. İlk olarak tüm tırnağıma bir kat Orly-Fowl Play sürdüm. Ardından bir kat Inglot-XL7 geçtim. Kendisi mavi simler içeren çok güzel bir efekt ojesi. Sonra Flormar U33 ile süngerleme yaptım bir köşeden bir köşeye, hafif dağınık. Sonra Kleancolor-Midnight Seduction ile aynı bölgeye süngerleme yaptım.

Sonra Flormar U06 ile diğer çaprazı süngerledim. Üzerine Flormar U16 geçtim yine süngerle. Sonra L.A. Colors'ın mini ojelerinden numarası yazmayan bu pembe mavi simli ojesinden tırnağın çoğu bölgesini süngerledim. Sonra en başta Flormar U33 süngerlediğim yere Essence-City That Never Sleeps süngerledim az miktarda. Ardından diğer köşenin parmağa yakın kısmına Essence-Party All Night Long süngerledim az miktarda. En son olarak da mavili çaprazın üst köşesine Essence-Front Row Or Backstage? süngerledim.

Biraz yıldız da ekleyeyim diye Gabrini Nail Art 1 numarayla minik noktacıklar yaptım. Çok sırıttı diye üstlerine biraz Golden Rose Nail Art 114 sürdüm. Yine de sırıttılar. Keşke yapmasaymışım ama oldu bi kere :)

Sonrasında orta parmağımın tamamına China Glaze-Luxe and Lush sürdüm. Bu oje en sevdiğim ilk üç ojeden biri kesinlikle.

Yüzük parmağımın tamamını bu pullarla kapladım. Gratis'ten almıştım bunları da :)

Altıgen, gümüş renkli pullar :)

İşaret ve serçe parmağıma da Konad m64 diskindeki sağ alttaki deseni uyguladım.

Konad'da kullandığım oje de Essence-Silver Twister.

Baş parmağım yakın plan.

Vee hepiciği birden!

Işıl ışıl oldum ben bu bayram!

Sizlerin de bayram manikürleri oldu mu? Neler yaptınız?

12 yorum:

  1. Süper olmus canımmmm .)) İyi bayramlar .))

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş ( : bayıldım resmen. iyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  3. galaksili ojeye gercekten bayıldım
    aldın mı yaptın mı? yaptıysan nasıl yapılabilir :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^^ Galaksili oje dediğin baş parmağıma yaptığım uygulamaysa adımları anlattım yukarıda, çok zor değil, tek ihtiyaç oje ve makyaj süngeri :)

      Sil
  4. Süper gözüküyorlar valla.
    Buarada blogunuzuda çok beğendim ve hemen izle kısmını tıkladım artık izlemekteyim:)))
    Sizi de benimkine beklerim
    komirra.blogspot.com

    YanıtlaSil