13 Ağustos 2012 Pazartesi

NOTD: China Glaze-Optical Illusion

Merhabalar tekrardan! Yazın pek tembel oldum biliyorum. Ama insan işşiz güçsüz olunca iyice mayışıyo napalım :) Yine de kalbim burada ve inanın kendimde güç buldukça gelip yazmaya çabalıyorum. İstanbul sıcağında bu pek de kolay bir şey değil. Gerçi dünkü yağmur ve soğuk bi acayipti. Televizyonda görmüş olmalısınız. Biz tam o yağmur başladığında yoldaydık, neyse ki arabada, ama inanılmaz bir yağmurdu. Ömrümde ikinci defa öyle bir şeye şahit oldum. Saniyeler içerisinde yollar sele dönüştü. Silecekler son hızda çalışmasına karşın gücü yetmedi. Çekip kenara bir süre beklemek durumunda kaldık. Tek kelimeyle doğal afet tarzında anlardı :D Neyse ki sağ salim kurtulduk :D Neyse çok gevezelik etmeyeyim ve size bugünün ojesini tanıtayım. Aslında dün sürmüştüm ama hava o kadar kapalı ve karanlıktı hiç bir şey belli olmayacaktı. O nedenle de bugüne sakladım :)

***

Hi everyone! I know I'm really lazy in summer, but I have nothing to do, so I have become a bad lot. Forgive me :) Still, I'm trying to do my best. Believe me, it's not easy in this hot weather. Yet, yesterday was terrible cold and rainy. I was outside, in the car, when it's started to rain. But roads were full of water in seconds, like a flooding. Even though the wipers can't let us see the road. We had to stop and wait some time. However, we're still alive :D I talked too much again. Anyway. I'm gonna introduce you today's nail polish. Actually I wore them yesterday, but it was dark and cloudy yesterday, so I share it with you today.

 Ve işte Prismatic koleksiyonundan Optical Illusion! // And there is! Optical Illusion from Prismatic collection.


 İçinde rengarenk altıgen pullar ve minik mavi-yeşil simler var. // The polish includes multicolored hexagonal glitters and tiny blue-green glitters. 


Tıpkı deniz gibi. Ama içinde çocukların oynadığı, cıvıl cıvıl güneşli bir gündeki deniz. Yerinde duramayan berrak mavi bir deniz. // It looks like exactly a sea. But it's where children play and with a beautiful sunshine. It's like a crystal clear sea.

Ben bayıldım! Siz ne dersiniz?
I loved it! What do you think?

8 yorum:

  1. Muhtesem bir ojedir bende de var cok guzel olmus gule gule kullan

    YanıtlaSil
  2. Ay nasıl güzel durmuş , Güle güle kullan canım bende çok severim böyle dım tıs dım tıs disko toplarını :)

    YanıtlaSil
  3. Sen bu seriyi komple aldın mı cicim? :) harika görünüyor bu renk genel olarak en falza puanı almıştı zaten ama ben almadım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yau nerde o kadar para:D Bu ve Full Prism var sadece :) Bunu da geçenlerde Limango'daki indirimden almıştım:)

      Sil
  4. çok güzelmiş bu güle güle kullanın :)



    bende sizi bloğuma beklerim beğenirseniz izleyicim olmanızıda isterim hoşçakalın:)
    http://suslupuslublog.blogspot.com/

    YanıtlaSil