23 Ocak 2013 Çarşamba

Inglot Ciciler

Merhabalar tekrardan! Bildiğiniz üzere Inglot'ta çılgın indirim var şu sıra. 3 ürün üzeri %50, 5 ürün üzeri %60 indirim. Evvet, doğru duydunuz müthiş! Park Bravo Group ithalatını bırakacağı için stok eritmeye çabalıyorlar. Eh, bu da bizlerin işine geliyor tabii!

Ben de indirimi duyar duymaz gözlerim pörtlemiş vaziyette koştura koştura kendimi Inglot'a attım. Şöyle güzelce far ve eyeliner deposu yaptım :) Haydi bakalım sepette neler var?

Kendimi çok şımartıp bir 10'lu, bir 5'li far paleti, 4 jel eyeliner, 1 pigment far, bir de pudra fırçası aldım.

Freedom system'den istediğim renkleri seçtim tabisi. Başka markalarda (başka markalardan kastım ucuz ve kolay erişilebilir olanlar) kolay kolay bulamayacağım renklere gitti elim ister istemez. Yoğun, parlak, simli, metalik... Mat sayılabilecek bir tek sağ alt köşedeki yeşil var ki onun içinde bile minik ışıltılar var.





Soldakinin rengi gül kurusuyla gri karışımı, soğuk tonlu ama acayip güzel. Metalik gibi duruyor, içinde minik minik simler var. Sağdaki ise fotoğrafta göründüğünden daha yeşil tonlu, tam bir turkuaz. Renk olarak kullanımı zor hele de sarı alt tonlu buğday tenli biri olarak ama renge ba-yıl-dım! İçinde bolca gümüş renkli sim var.




Soldaki de bu kadar kırmızı tonlu değil. Daha ziyade kahverengi gibi duruyor normalde (fotoğraf makineme çok süslü laflar ediyorum, merak etmeyin). Metalik görünümlü, minik ışıltılar barındıran pek güzel bir kahve-kızıl. Sağdaki ise bordoya yakın, koyu bir renk aslında. Burada o da baya pembe çıkmış, bildiğin pembe! Ama cık, öyle değil. Çok ağır oturaklı aslında. Şarap gibi vesselam! Bolca da simli. Aşağıdaki resimde parmağımın üstünde kalan yerde daha doğru bir renk görünüyor.


Burada da sevgili sağdaki farımız 24 ayar altın kıvamında görünse de sizi aldatmasın, daha bakır tonlu, bu kadar dore değil. Oldukça metalik, sim görmek neredeyse imkansız. Sağdaki ise rüya gibi bir renk! Herhalde en doğru çıkan da o fotoğraflarda. Kızıl tonlu bir kahve kendisi ammaaa, içinde holografik simler var! Yess, bayılabilirsiniz benim gibi!


Soldaki de metalik, aslında bu kadar cart olmayan, daha koyu ve kırmızı tonlu bir pembe. Bu tonlarda düzgün far bulmak kolay olmadığı için görünce atladım :D Kullanması zor ama eğlenceli olacak! Sağdaki ise yağ yeşili ve fotoğraftakinden daha sarı tonlu bir renk. Bu da oldukça metalik, içinde sim neredeyse yok!


Soldaki far da metalik görünümlü, içinde minik minik simler var, zar zor seçiliyor. Turkuaza dönük elektrik mavisi. Kullanımı benim için yine zor olacak ama bakalım. Sağdaki de neredeyse mat bir asker yeşili. Alttaki fotoğrafta da mat duruyor ama aslında içinde çok ince minik simler var. 


Ve bu da 5'li paletim.

Soldaki mor da insanın başını döndürür cinsten. Tam bir patlıcan moru ve içinde holografik simler var! Çok eğlenceli olacak! Sağdaki ise rüyalarımın prensi gibi. Mat siyah içinde lacivert ve mor simler... enfes! Tıpkı siyah oje üzerine Inglot-XL7 sürmüşsün gibi. Derin derin. Ay aşık oldum!

Sağdaki siyah farın içinde burada görünenin yaklaşık bir 10 katı sim var heralde!

Soldaki farı da açık renk bir şey alayım diye kattım aralarına aslında ama kullanım açısından işime oldukça yarayacak gibi. Çok rahat bir renk. Burada çok lila durmuş aslında bakınca baya pudra pembe gibi duruyor. tabi lila tonlu bir pudra pembe. İçinde de bolca lila ve yeşil simler var. Sağdaki far ise tam yeme de yanında yatlık! Bayaca kırmızıya yakın bir pembe içinde altın rengi simler mevcut! Bana görür görmez Pastel'in 05 numaralı ojesini hatırlattı. Kullanması zor ama bakması harika!



Bu fotoğrafı da simleri bol bol görün diye dayanamayıp çektim :)

Vee aldığım tek mat far :D Geçen gün makyaj yaparken "aarrrghhhh neden turuncu farım yoook?!!!" diye kızmıştım, bu nedenle görür görmez kattım aralarına. Hem üç tonu bir arada, daha ne! :)

Açıktan koyuya üç renk :)

 Bu ciciler de eyeliner'lar. "Başka nerde renkli eyeliner bulcam hacuu" diyerek attım bunları da hoop sepete. Ay hele kırmızıya öldüm bittim.





 Kıvamları beklediğimden sert çıktı ama üst tabaka biraz kuruduğundan muhtemelen. altlara indikçe yumuşuyor gibi. Bakalım. Ucuz etin yahnisi yavan mı olacak :)

 Ben bu pigment farı niye aldım? Çünkü rengine öldüm! Aşk yaşadım oracıkta. Sarıldım sevdim öptüm. Deli diyenlere gösterdim onlar da aşık oldu... Ahh ahh..


 Şunun güzelliğine bakar mısınız? Kahverengi ama yeşil. Mükemmel bir duo chrome. Harikuladenin sözlük anlamı resmen!

 Bakın bakın, nasıl da parlıyor yeşil yeşil bıyık altından... Buna aşık olunmaz mı söyleyin...

 Bir de bu 25SS pudra/allık fırçasını aldım. Niye aldım? Aslında hem pudra hem de allık fırçam vardı. Ama hem fiyatı çok uygundu, hem kılları acayip yumuşaktı, hem de pudra fırçamı o kadar çok sevmiyorum. Mac'in travel kit'inden bir fırça ama kılları yapay çok plastik gibi geliyor. O nedenle buna dokunur dokunmaz nası hissettiğimi tahmin etmeniz lazım. Bulutları eller gibi...

 Ayrıca pek pofidik kocaman da bir şey, sevimli sevimli :)

Şimdi de işin can sıkıcı kısmına, yani fiyatlarına gelelim:

5'li paletin kendi fiyatı: 17 TL
10'lu paletin kendi fiyatı: 25 TL
Farlar: Tanesi 23 TL
Jel Eyelinerlar: Tanesi 35 TL
Pigment far: 35 TL
Fırça: 89 TL

Normalde bunların hepsine 651 TL ödemem gerekirken %60 indirimle 260 lira ödedim. Şimdi kimler Inglot'a koşuyor? :) 

8 yorum:

  1. simli kahve olana aşık oldum numarası ne acaba <3

    YanıtlaSil
  2. Jel eyelinerlerın fiyatları ne ki normalde ? Aoouvv pahalı geldi banaa.
    Ancak o xl7 sürülmüş gibi olan fara,pembe fara,renkli eyelinerlara,bi de bi de en son fara bayıldım!!!!! Sayende farı sevmeyen ben gidip alırım o derece :))
    Güle güle kullan canım. Hemeeeeen o farlarla makyaj bekliyorum senden!!=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdigim fiyatlar normal fiyatlari yahu, %60 indirimde olunca eyelinerlar 14 liraya geliyor yani:)) ahhhh bir evde durabilseeemmm insallah en yakin zamanda yazacagim:)

      Ve evet farlar muthis:)))

      Sil
  3. ay bayıldım hepsine bayıldım özellikle o beşli palete ve pigmente öldüm yani.. beşli paletteki turuncuyu ben de almıştım harika bir renk.. güle güle kullan bol bol makyaj yap..

    YanıtlaSil
  4. Canım ojelerin rengine bayıldım.Dünkü etkinlikten İstanbul Kazan Ben Kepce :)Blogunu takibe aldım.Bana da bekliyorum.Sevgiler.http://istkazanbenkepce.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. hepsine aşık oldum ama en çokta kırmızı alt tonlu değil dediğiniz kahveyle, kızıllık içeren kahveyi merak ettim acaba numara ve isimleri neler?

    YanıtlaSil