22 Haziran 2012 Cuma

NOTD: Essence Colour 3-Midnight Date

Merhabalar yeniden! Bu güzel cuma gününü evde geçiriyor olmak mutluluk verici! Kaç gündür dışarlarda evimi özledim resmen! Yapılacak bir sürü iş de birikti. Neyse efendim şimdi fazla gevezelik etmeden sizleri bugünün ojesiyle tanıştırmak istiyorum. Essence'in ikili ojelerinden Midnight Date bugünkü konuğumuz. Serinin en beğendiğim ikilisi, zira bir tarafı çok güzel bir flakies oje. İşte tırnaklarımdalar!

***

Hi everyone! It's a very beautiful friday and I am really happy that I'm at home today, because I was outside for days and miss home! In addition, there are a lot of things to do and I don't know how I finish everything! :D Whatever. I want to meet you nails of the day. It's Essence's Midnight Date from Colour 3 serie. Midnight Date is my favourite from this serie, because it has a lovely flakies shade. Let's look at the photos ladies!


 Midnight Date lacivert, bol simli, mor yansımaları olan ve aslında duo-chrome sayılabilecek bir oje. // Midnight Date is a dark blue, almost duo-chrome shade. It has little tiny glitters and it has also purple reflection. 


 City That Never Sleeps, mor cila içinde bolca yeşil yansımaları olan bir flakies. // City That Never Sleeps has green flakies in purple polish.


Altta iki kat Midnight Date, üstte tek kat City That Never Sleeps var. En üste de Essence'in fast dry top coat'unu sürdüm. Bir Seche değil, ama fiyat/performans da fena değil. // I have applied one coat City That Never Sleeps over two coats of Midnight Date. Then I have used Essence fast dry top coat. It's not as well as Seche, but it's fair enough with its price.

Ben bu ikiliye bayıldım! Siz ne dersiniz?
I love this polish! What do you think?


Sonradan gelen edit: Çıkarması beklediğimden çok daha kolay oldu, hiç zorlamadı. Bu kadar sime ve flakiese rağmen hemencicik çıkıverdi. Bir kez daha bayıldım! // It was removed very easy, I was suprised! Although its glitters and flakies, it wasn't hard. I loved it!

3 yorum:

  1. Que bonito! Yo tengo el DUO en Rosa pero todavía no lo estrene,ahora me entro ganas! Muacks

    YanıtlaSil
  2. Bu ojeyi almamıştım ama aklım kaldı ojede ne kadar güzel görünüyor :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)) Bence ilk gördüğün yerde al! İkili ojelerin en güzelinin bu olduğunu iddia ediyorum!! :D

      Sil