4 Haziran 2012 Pazartesi

NOTD: Pastel 20 Üzerine Konad/Nail Stamping Over Pastel 20

Merhabalar yeniden! Evet biliyorum, son postumda finallerimin bittiğini ve artık daha sık yazabileceğimi söylemiştim. Nerdeee... Bir anda doğum günleri patlaması yaşadım, ayrıca yetiştirmem gereken bir sürü de fimo vardı. Haliyle biraz yalan oldu söylediklerim... Üstüne üstlük yarın akşam İzmir'e gidiyorum. 9 gün yokum ortalarda yine. Beni affeder misiniz? :(

Uzun aradan evvel sizleri son manikürümle tanıştırayım istedim. Ne zamandır damga yapmamıştım, içimden geldi. Ancak hala bir konad ustası olamadım :( Biraz da konad için mikemmel ojeyi bulamamış olmamdan kaynaklı tabii.

***

Hello everyone! I know that I promised to write more often, but I had a lot of things to do this week, a lot... There were "a few" birthday parties. I don't understand people, why everyone should make love in fall? Whatever... In addition, I have made miniature foods with Sculpey. Moreover, I'm going to go to İzmir tomorrow evening. That means, I am away a little more.

Let's take a look today's mani. I have done few nail stamping recently, that's why I decided to try one. Still I'm not a pro.

 Tabanda iki kat Pastel 20 var, üzerine de Pastel 123 ile Konad m64 diskindeki bu hoş deseni uyguladım. Aslında Pastel 123 oldukça opak bir oje olmasına karşın Konad yapılmadı tam. Kısmet değilmiş ablası. // As base I have used Pastel 20, 2 coats. Then I have applied Pastel 123 with Konad m64 disc. Actually, Pastel 123 is a nontransparent polish. I don't know why it wasn't applied well.

Soldaki Pastel 123, sağdaki Pastel 20 // left: Pastel 123, right: Pastel 20

Evet beğendiniz mi bugünün manikürünü?
Do you like this mani, people?

4 yorum:

  1. Eğer Veritanın ojelerinden bulursan siyahını almanı öneririm çok güzel konad yapılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. görürsem mutlaka:) dün bir milyoncumsu bir yerden new well diye bir markanın siyahını buldum oldukça koyu duruyodu onu aldım deneyeceğim bakalım. flormar 313 biraz sulu kalıyor zaten hiç olmuyor konad.

      Sil
  2. Anahtar nokta renk pigmenti fazla olan, parlatıcı sıvısı az olan ojeler seçmek. Yine de başarılı görünüyor.

    Sen de benim Bundle Monster çekilişime katılmak ister misin?

    http://kulakmemesikivaminagelmis.blogspot.com/2012/06/bundle-monster-disk-cekilisi.html

    YanıtlaSil