7 Temmuz 2012 Cumartesi

NOTD: Essence-Raspberry Swirl & China Glaze-Material Girl

Merhabalar cancağazlarım. Geçtiğimiz hafta oldukça zordu benim için, o nedenle yeni yazı yazamadım. Dün akşam da İzmir'e geldim, ama sizleri daha fazla ojesiz bırakmaya gönlüm razı olmadı. O nedenle zorlu şartlarda da olsa yeni bir şeyler yaptım.

Bugün ikisi bir arada bir yazı olacak. Hem Essence'ten geçen İzmir ziyaretimde aldığım Raspberry Swirl'ü, hem de BeautyEurasia fuarından aldığım Material Girl'ü sürdüm. Önce resimlere bakalım, sonra yorumlayalım :)

***

Hi everyone! Last week was a little hard for me, that's why I couldn't write new posts. In addition, yesterday I came to İzmir, but I want to share with you new polishes. So, I have decided to write immediately!

Today there are two polishes. Essence's Raspberry Swirl from my last İzmir vacation and China Glaze's Material Girl from BeautyEurasia fair. Let's take a look at the photos.



Fotoğrafları florasan ışık altında çektiğimden mercan rengi gibi dursa da aslında yoğun bir fuşya rengi. // It seems like coral because I have taken the photos under fluorescent light, but it is a real fuchia.

 Tek katta opak, kıvamı müthiş. Tek başına sürecek olsam belki ikinci katı da uygulardım ama gerek de yok hani. // One coat is enough actually and the application is great. If I would wear it alone, maybe I could apply one more coat, but it is not a necessity.

 Pembe fanlarının bayılacağı cinsten bir renk. // It's a great choice for pink lovers!

 Ve işte sim bombamız Material Girl! // And there it is! Material Girl.


 O kadar yoğun bir sim bombardımanı var ki karşınızda, ağzınız açık kalır cinsten! Zira benim için öyle oldu. Bu kadar yoğun beklemiyordum. Tıpkı Prismatic koleksiyonu gibiler. // It's an extreme glitter-rich polish. I am shocked! I didn't expect "so" much glitters. It's like polishes of the collection Prismatic.

 Dediğim gibi o kadar yoğun sim var ki içinde. Tek kat sürdüm yalnızca ve şu hale bakın. Bence tek başına bile opak olabilecek bir oje. Üç katta tırnağı tamamen kapatır. İçinde büyük ve orta boy altıgen simler var. Büyük olanlar renkli yansıma yapıyor. Ayrıca ojenin sim bombası olmasını sağlayan minik simler de mevcut. // It's a glitter bomb! Really! I have just applied one coat, and look at it! I think that it can be used alone as well. Three coats can be enough for wearing alone. The polish includes big and middle hexagonal glitters. The big ones are holographic. It has also little tiny glitters, which provide the polish to be a glitter bomb. 

Aslında ben bu ikiliyi sevmedim pek. İkisi ayrı ayrı çok güzel ojeler ama birleşimden hoşnut olamadım. Zaten Material Girl'ün bu kadar yoğun olduğunu bilsem tek başına uygulardım. Neyse kısmet. Bu da bir tecrübe oldu :) // Actually I didn't like the result much. They are really gorgeous polishes alone, but together they are not the superstar. Furthermore, if I knew that Material Girl can be used alone, I would wear it alone. Anyway, it was also an experience :)

Siz her iki ojeyi nasıl buldunuz? Peki ya ikisi bir arada?
What do you think about these two polishes? And wearing together?

3 yorum: