7 Nisan 2012 Cumartesi

NOTD: China Glaze Electrify ve Claire's 76



Ladies and gentlemen, welcome on board. Ne zamandır yazamıyorum ama bunun sebebi yine sevgili sınavlarım ve yeni başladığım çantamdı. Son üç gündür harıl harıl dikiş yapıyorum. Çanta bittiğinde son halini sizlerle paylaşacağım pek tabii. Bugünse konuğumuz uzun zamandır hasretle beklediğim China Glaze Electrify. Sonunda sürebildim kendisini. Aslında Harvest Moon'um olsa altında pek şahane olacaktı; ancak o bebecik henüz benim olamadı. O nedenle altına Claire's 76 numarayı sürdüm. Aslında altın rengi bir oje de kullanabilirdim ama bu sefer de çok boğardı, parıl parıl 24 ayar tırnaklar çok hoşuma gitmezdi sanıyorum. En iyi bronz bir taban gider Electrify'a o kesin.

Claire's 76 pastel tonlu bir sarı. Sürümü rahat ancak rengi alabilmek için iki kat sürmek gerekiyor. Electrify ise gördüğünüz gibi dore ve kırmızı simlerden oluşuyor.

Kırmızı simler dore olanlara göre daha büyük ve altıgen. Doreler küçük ve yuvarlaklar.

İşte Claire's 76 üzerinde China Glaze Electrify! Bence yine de fena durmadı. Belki bir bronz üzerindeki kadar iyi değil ama altın rengi bombardıman bir ojeden daha iyi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Beğendiniz mi?

3 yorum: