11 Nisan 2012 Çarşamba

Stamping Nail Art - Golden Rose 119 ve Konad m57 Diski

Yine yine ve yine kısacık bir aradan sonra döndüm. Haftanın ilk üç günü okulla cebelleştiğimden fazlaca vakit bulamıyorum ne resim çekmeye, ne yazı yazmaya. Eve geldim mi kolumu kaldıracak halim kalmamış oluyor. O nedenle bu haftaki tatilime başlarken sizlere özür mahiyetinde üç post hazırladım efendim. İlki başlıktan da anladığınız üzere Konad çalışması. Kendi tırnaklarıma değil anneciğimin tırnaklarına yaptım. Buyrunuz:

Tabanda bir kat Orly sertleştirici, iki kat Golden Rose 119 numara var ve Flormar 313 ile Konad m57 diskinden leopar desenini tırnaklara damgaladım. 

Tabii daha yoğun bir siyah kullansam daha iyi olurdu ama elimdeki siyah nail art ojesi iyice koyulaştı o nedenle geniş de bir desende kullanmaktan çekindim. 

Siz ne diyorsunuz? Yakışmış mı?

2 yorum:

  1. yakışmaz mıı bayıldım resmen, hep istediğim şey bu tırnaklarımda leopar deseni ama bir türlü kendi imkanlarımla beceremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok kolay ya, bak misal http://pekcokseyhakkindahersey.blogspot.com/2011/12/pijama-partisi-ve-nail-art.html burda en sondaki tırnakları damga diski olmadan elimle yaptım. Gereken sadece bir kürdan ya da tel toka:)

      Sil