28 Mart 2012 Çarşamba

Inglot-Makeup Base

Eveet, bugünkü diğer konuğumuz Inglot'un şahane makyaj bazı. Ne zamandır almayı düşünüyordum, geçen gün Markafoni'de görünce hemen atladım. Normal fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 45-50 TL civarıydı, kampanyada 30 TL'ye düşmüştü. Bugün elime geçti. Makyaj bazı tıpkı far bazı gibi en temel ve gerekli ürünlerden. Onlarsız yapılan makyaj ne istenildiği gibi uygulanabiliyor, ne istenilen sonucu veriyor, ne de kalıcı oluyor. Bence bu tarz kampanyalarda denk geldiğinizde mutlaka edinin. Inglot markası da çok severek ve beğenerek kullandığım bir marka. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı da Mac ve Nars'a göre çok daha uygun, kalitesi hemen hemen aynı. Bir tık geride belki.

 Gördüğünüz üzere 30 ml'lik, jel yapıda bir baz. Ancak öyle normal jel ürünler gibi kurumuyor. Çok yumuşak ve narin kendileri. Çok güzel dağılıyor, cildi yumuşacık yapıyor, matlaştırıyor ve fazla yağı absorbe ediyor. Ki bu benim gibi T bölgesi yağlı olanlar için biçilmiş kaftan. Zira çok rahatsız oluyorum o yağlı histen. Bu yağı absorbe etme olayı da bana The Balm'ın Sexy Mama'sını hatırlattı:) Onu da başka bir zaman anlatırız efenim.

Kendileri elimi bile matlaştırdı:D Hatta deneyen annemin ilk tepkisi "Aa matlaştıı!" oldu. Elim hala yumuşak ve kadife gibi bilginize.

Bence makyaja başlarken de kullanılabilecek ve şevkinizi artırabilecek bir ürün. Sonra "Yaa beceremiyom ben yaa" demeyin, kullandığınız ürünler çok önemli zira.

Hepinizi öptüm!

2 yorum:

  1. bunu makyajı yapmada önce yüzümüzün her bölgesine mi sürüyoruz yoksa sadece t bölgesne mİ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz hariç her bölgesine. göze far primer'ı, o yoksa far bazı sürüyoruz. primer varsa üstüne de far bazı sürersek mikemmel oluyor.

      Sil